Despre noi

Asociația Wild Watch este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, înființată în 2015 la Timișoara cu scopul dezvoltării de proiecte pentru protejarea mediului prin promovarea unei atitudini responsabile a oamenilor față de natură și de animalele sălbatice.

Prin acțiunile la care Asociația Wild Watch este inițiator sau partener, urmărim o cât mai bună cunoaștere, la nivelul marelui public, a mediului natural al României pentru protejarea acestuia odată ce este înțeleasă importanța rolului pe care oamenii îl pot juca în prezervarea ecosistemului din care ei înșiși fac parte.

Activitatea noastră principală este axată pe prezentarea și promovarea vieții sălbatice prin imagini foto & video, dar și prin activități de turism sustenabil care să permită oamenilor observarea viețuitoarelor sălbatice în mediul lor natural în condiții de maximă protecție pentru animale și pentru oamenii implicați.

Asociația Wild Watch a fost înființată la inițiativa lui Cristian Ilea, singurul director de imagine din România cu specializarea Wildlife Film-making (Wildlife Film Academy – Cape Town, Africa de Sud).

Membrii fondatori:

Cristian Ilea – Membru Fondator
Marius Meruță – Membru Fondator
Alina Ilea – Membru Fondator