+4.0723.226640 contact@wildwatch.ro

Cine suntem?

Despre Ascociația Wild Watch

Asociația Wild Watch a fost înființată în anul 2015 la inițiativa lui Cristian Ilea, singurul director de imagine din România cu specializarea Wildlife Film-making (Wildlife Film Academy – Cape Town, Africa de Sud).

Membrii fondatori:

Cristian Ilea – Membru Fondator
Marius Meruță – Membru Fondator
Alina Ilea – Membru Fondator

N

Pasiune, Responsabilitate, Conștientizare

N

Cunoaștere, Divertisment, Educație

N

Implicare, Acțiune, Suport

Misiunea noastră

Asociația Wild Watch este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, înființată în 2015 la Timișoara cu scopul dezvoltării de proiecte pentru protejarea mediului prin promovarea unei atitudini responsabile a oamenilor față de natură și de animalele sălbatice.

Viziunea noastră

Prin acțiunile la care Asociația Wild Watch este inițiator sau partener, urmărim o cât mai bună cunoaștere, la nivelul marelui public, a mediului natural al României pentru protejarea acestuia odată ce este înțeleasă importanța rolului pe care oamenii îl pot juca în prezervarea ecosistemului din care ei înșiși fac parte.

Povestea noastră

Activitatea noastră principală este axată pe prezentarea și promovarea vieții sălbatice prin imagini foto & video în direct sau înregistrate dar și prin activități de turism sustenabil care să permită oamenilor observarea viețuitoarelor sălbatice în mediul lor natural în condiții de maximă protecție pentru animale și pentru oamenii implicați.

Ce facem?

Activitatea noastră principală

Wildlife Romania este cel mai important proiect al Asociației Wild Watch, dezvoltat pe conceptul unic în România de grădină zoologică virtuală, cu animale sălbatice aflate în libertate”
“Cuibul de barză albă din Carani” a fost proiectul pilot al secțiunii LIVE din website-ul wildliferomania.com.

S E A 2023 Circumeuropa

Prima expediție fluvio-maritimă a unui echipaj românesc în jurul Europei. Perspectiva acestei expediții unice în România înglobează atât dimensiunea științifică prin cercetarea nivelului de poluare a apelor prin care va naviga echipajul, cât și cea culturală, navigând și generând performance-uri în peste 15 dintre actualele și fostele Capitale Europene ale Culturii.

Strângere de fonduri

Întreținerea echipamentelor, abonamentele de internet, serviciile de streaming și intervențiile pentru depanare necesită asigurarea unui buget constant.
Momentele unice surprinse de camerele noastre nu ar fi fost posibile fără ajutorul dumneavoastră.

Educație prin intermediul imaginii

Promovarea vieții sălbatice prin intermediul imaginilor foto-video. Promovarea unei atitudini responsabile față de mediu în rândul publicului larg.

Responsabilitate și inovație

Dezvoltarea proiectelor care aduc beneficii mediului. Crearea de oportunități pentru cetățeni, companii și autorități care să le permită să lucreze împreună în vederea rezolvării problemelor de mediu.   

Cercetare

Dezvoltarea și promovarea campaniilor de cercetare ce aduc beneficii mediului înconjurător

Alătură-te misiunii noastre. Voluntar, Donator, Susținător. Începe azi.

email: contact@wildwatch.ro

telefon: +4.0723.226640